Over Sandra

Economisch denken is de basis geweest voor de beslissingen die genomen moesten worden gedurende mijn carrière.

In mijn laatste rol was ik verantwoordelijk voor het uitrollen van een nieuwe filosofie rondom economisch denken en risk management binnen de regio EMEA, waardoor winst geoptimaliseerd kan worden. Door het veelvuldig spreken en geven van workshops, kwam ik erachter dat mijn passie ligt in het helpen van anderen op dit gebied.

Waarom Sandra Raaijmakers

  • Met meer dan 10 jaar leidinggevende ervaring in een internationale omgeving, kan ik jouw organisatie helpen meer waarde te creëren voor jouw klant.
  • Ik ben niet de doorsnee financial, ik heb strategisch en commercieel inzicht en veel ervaring op het gebied van communicatie, integratie – en verandermanagement.
  • Bekend met B2B klanten in de tech-industrie; zoals Automotive, Industrial, Medical, Home appliance, Consumer en Mobile.
  • Ik ben opgeleid binnen een > 100 Miljard USD organisatie, de op één na grootste particuliere onderneming in de Verenigde Staten volgens Forbes.
Lees verder