Wie is jouw grootste cheerleader?

3 augustus 2020

Dit is Sylvia, we zijn al 25 jaar beste vriendinnen en ondanks ups en downs, kunnen we alles aan elkaar vertellen.

Ik vertel haar waar ik mee bezig ben en heb haar bijvoorbeeld als eerste mijn e-book laten lezen toen het af was. Ondertussen is zij blij hiermee, ook zij leert hier dan weer iets van.

Natuurlijk vind ik haar mening belangrijk, deels valt ze namelijk ook binnen mijn plaatje van mijn ideale klant en krijg ik input door de gesprekken die we voeren.

Toch zijn we te verschillend en betrek ik haar daarom niet bij mijn beslissingen als ondernemer. Hetzelfde geldt ook voor mijn man, ik wil zeker weten hoe hij ergens over denkt; maar hij is mijn doelgroep niet šŸ˜‰ en hij heeft een totaal andere achtergrond.

Samen vormen zij, met een paar anderen, een sterk cheerleader team waar ik heel blij mee ben, het is fijn om te voelen dat belangrijke mensen in je leven je supportenšŸ„°!

Bedenk wel dat cheerleaders niet dezelfde mensen hoeven te zijn als de mensen waar je mee gaat sparren over zakelijke beslissingen.

Iedereen praat vanuit een eigen waarheid, dus als je beslissingen wilt nemen; bedenk dan wat jij nodig hebt om tot een goede beslissing te komen en wie je daarbij het beste kan helpen!


Alle Blogs & Vlogs