“Vol vertrouwen beslissingen nemen, waardoor je bedrijf gaat groeien”


Na het volgen van deze 5-daagse Video Challenge krijg je nog meer inzicht in

🔹hoe jij je gedachten in jouw voordeel gebruikt & met zelfvertrouwen kunt beslissen

🔹hoe je een positieve money mindset krijgt & hoe ze jouw beslissingen ondersteunen

🔹hoe je intuïtie kunt herkennen en inzetten & dat je emotie beter kunt “uitschakelen” bij beslissingen

🔹waarom alternatieven belangrijk zijn bij grote beslissingen & hoe toe te passen

🔹welke logische gedachtepatronen in het beslissen, jouw bedrijf kunnen laten groeien

Deze kennis kun je dan ook daadwerkelijk gaan toepassen in jouw dagelijkse beslissingen, waardoor je vol zelfvertrouwen beslissingen durft te nemen! Je komt sneller tot een beslissing en je kunt daar meteen de vruchten van plukken want je bedrijf gaat groeien! Dit gaat niemand je ooit afnemen. 

Doe je dit niet, dan blijf je twijfelen en staan waar je nu staat. Zonder verandering bij jou, geen verandering in je situatie!


Je bent er klaar voor! Alleen heb je de tijd en energie niet om er bewust mee bezig te zijn en daardoor verandert er niets. Je weet ook niet goed hoe je nu het beste tot beslissingen komt en waardoor jouw beslissingen nu eigenlijk beïnvloed worden.

Soms neem je een beslissing op basis van emotie, soms kun je er de vinger niet opleggen en weer een andere keer laat je je beïnvloeden door de mensen om je heen. Hierdoor neem je geen consistente beslissingen, is er geen duidelijke lijn in de uitkomst van de beslissingen en is er geen groei binnen je bedrijf.

Het is tijd om hier eens bij te stil te staan. Zodat je je doelen gaat behalen en je jouw tijd anders kunt gaan inzetten en je energie naar de juiste en leuke zaken gaat, zoals je gezin en vriendinnen. Je bent er klaar voor, je bedrijf en inkomen mag gaan groeien! 

Wat jou gaat helpen is 5 dagen lang, iedere dag een video van 10 minuten en een werkboek om meteen mee aan de slag te gaan. Je leert meer over je overtuigingen, money mindset, intuïtie en emotie, het gebruik van alternatieven en andere praktische tools om de juist beslissingen te kunnen gaan nemen.

Bestel nu en start vandaag nog met mijn Video Challenge “Beslissingen nemen je verder”. Zodra je de dagelijkse mails ontvangt, kun je er onbeperkt bij en mag je er de tijd voor nemen!


“A comfort zone is a beautiful place, but nothing ever grows there”


Wil jij weten hoe beslissingen kunnen bijdragen aan de groei van jezelf en jouw bedrijf?

Wil jij inzicht in hoe jouw beslissingen nu tot stand komen, hoe je dit kunt veranderen en wat je vooral wel mee wilt nemen als je beslissingen gaat nemen?

Je krijgt 5 dagen lang iedere dag een video van 10 minuten samen met een werkboek met opdrachten. Dit is 5 dagen lang een investering van een uurtje per dag, waar jij voor alle beslissingen die je te nemen hebt, de komende tig jaren winst uit gaat halen! 

De investering in deze video challenge is slechts €47 exclusief BTW !
Een no-brainer lijkt mij 😉

Als jij mijn Video Challenge “Beslissingen nemen je verder” nu bestelt, kan ook jij vandaag een begin maken met het wegnemen van jouw belemmerende gedachten en bewust worden van jouw money mindset. Beslissingen nemen die jou verder brengen.

Hieronder nog enkele recensies, mocht je nu nog twijfelen.


“Een waar cadeautje voor jezelf”

“Wat een geluk dat ik het gratis 1-op-1 gesprek met Sandra aan mocht gaan! Door haar open en prettige manier van benadering en communiceren, werd de gesprekstof al snel naar een diepgaand level getild. Hierdoor werd ik vrijwel direct tot “anders denken” aangezet en uit mijn comfortzone gehaald. Sandra schroomt daarbij niet haar kennis van zaken met persoonlijke voorbeelden en ervaringen te illustreren en concretiseren. Een logische vervolgstap voor mij was het volgen van de video challenge “Beslissingen nemen je verder” waarmee een next level wordt bereikt van bewustwording en zelfonderzoek. Stap voor Stap begeleidt Sandra je hierin op een kalme en overtuigende manier. Sommige thema’s uit deze challenge waren echte eyeopeners voor mij waardoor ik waardevolle stappen heb kunnen maken. Zowel op persoonlijk als op zakelijk vlak. Gun jezelf deze uitdaging en leer van Sandra hoe jij je angsten kunt overstijgen en hoe jij met meer begrip naar jezelf en je onderneming gaat kijken. Een waar cadeautje voor jezelf!”

Jacqueline Dumoulin

“Kortom: Doen deze training”

“Sandra is echt goed in wat ze doet. Ze heeft ontzettend veel kennis op gebied van money mindset, gedachtenpatronen en het nemen van beslissingen. Allemaal zaken die ons, vaak onbewust, enorm in de weg kunnen staan. Ik ben best wel zelfverzekerd, maar op gebied van belemmerende gedachten en money mindset viel er nog veel winst te behalen. In deze video challenge geeft Sandra echt stof tot nadenken en praktische tips waar je direct mee aan de slag kunt. Sandra heeft een heerlijke down to earth manier van uitleggen, waardoor je ook echt bij de les blijft en de informatie meteen op kunt nemen. Je voelt haar zelfvertrouwen en energie door het scherm heen. Door middel van het werkboek word je ook meteen aangezet tot actie, en kun je je de informatie meteen om gaan zetten in de praktijk, en word je je enorm bewust van de zaken waar je nu op vastloopt en waar je aan kunt gaan werken. Kortom: DOEN deze training. Als je er klaar voor bent om beslissingen te gaan nemen en de touwtjes in eigen handen te gaan nemen is dit de eerste stap die je nu moet gaan nemen!”

Brigit van der Heijden, www.jouwbusinessonline.com

Ik ben Sandra Raaijmakers en wist na 20 jaar in het internationale bedrijfsleven dat ik vrouwelijke ondernemers (to-be) wilde gaan helpen met het nemen van beslissingen. Hierbij zet ik mijn jarenlange leidinggevende ervaring in, kennis rondom het nemen van beslissingen en het proces van transformatie om van binnenuit veranderingen tot stand te brengen.

Ik ben ook moeder van Kalle en Stenn en getrouwd met Patrick. Familie en vrienden zijn erg belangrijk voor me, ik houd van muziek en gezelligheid en je kunt me wakker maken voor een lekker notenijsje ;-).