“Vol vertrouwen beslissingen nemen, waardoor je bedrijf gaat groeien”

Jij wilt graag groeien als persoon en ondernemer. Alleen heb je de tijd en energie niet om hier lang stil bij te blijven staan. Je weet ook niet goed hoe je nu het beste tot beslissingen komt.

Soms neem je een beslissing op basis van emotie, soms kun je er de vinger niet opleggen en weer een andere keer laat je je beïnvloeden door de mensen om je heen. Hierdoor neem je geen consistente beslissingen, is er geen duidelijke lijn in de uitkomst van de beslissingen en is er geen groei binnen je bedrijf.

Het is tijd om uit jouw comfortzone te komen, waardoor je je tijd anders gaat inzetten en je energie naar de juiste en leuke zaken gaat.

Je bent er klaar voor, je bedrijf en inkomen mag gaan groeien!


Wil jij inzicht in hoe jouw beslissingen nu tot stand komen, hoe je dit kunt veranderen en wat je vooral wel mee wilt nemen als je beslissingen gaat nemen?

Wil jij weten hoe beslissingen kunnen bijdragen aan de groei van jezelf en jouw bedrijf?


“A comfort zone is a beautiful place, but nothing ever grows there”Door het volgen van deze Video Challenge krijg je nog meer inzicht in

🔹hoe jij denkt

🔹hoe jouw money mindset je beslissingen beïnvloedt

🔹hoe je intuïtie kunt herkennen, onderscheiden van emotie en inzetten

🔹de kracht van alternatieven

🔹tools om slim en efficiënt beslissingen te nemen.

We kijken gedurende 5 dagen onder andere naar jouw gedachtenpatroon, bijvoorbeeld waarom je “ja” zegt tegen klanten die jou geen energie geven. Hoe je met gelduitgaven omgaat, waarom je bijvoorbeeld geen hulp vraagt, niet durft te investeren en hoe je hier van een afstandje naar kunt kijken en de juiste beslissing kunt maken zodat jouw bedrijf kan gaan groeien.

Deze kennis kun je dan ook daadwerkelijk gaan toepassen in jouw dagelijkse beslissingen, waardoor je vol zelfvertrouwen beslissingen durft te nemen! Je komt sneller tot een beslissing en je kunt daar meteen de vruchten van plukken want je bedrijf gaat groeien! Dit gaat niemand je ooit afnemen. 

Doe je dit niet, dan blijf je twijfelen en staan waar je nu staat. Zonder verandering bij jou, geen verandering in je situatie!

Je krijgt 5 dagen lang iedere dag een video van 10 minuten samen met een werkboek met opdrachten. Dit is 5 dagen lang een investering van een uurtje per dag, waar jij voor alle beslissingen die je te nemen hebt, de komende tig jaren winst uit gaat halen! 

De investering in deze video challenge is slechts €47 exclusief BTW !
Een no-brainer lijkt mij 😉

“Kortom: Doen deze training”

Sandra is echt goed in wat ze doet. Ze heeft ontzettend veel kennis op gebied van money mindset, gedachtenpatronen en het nemen van beslissingen. Allemaal zaken die ons, vaak onbewust, enorm in de weg kunnen staan. Ik ben best wel zelfverzekerd, maar op gebied van belemmerende gedachten en money mindset viel er nog veel winst te behalen. In deze video challenge geeft Sandra echt stof tot nadenken en praktische tips waar je direct mee aan de slag kunt. Sandra heeft een heerlijke down to earth manier van uitleggen, waardoor je ook echt bij de les blijft en de informatie meteen op kunt nemen. Je voelt haar zelfvertrouwen en energie door het scherm heen. Door middel van het werkboek word je ook meteen aangezet tot actie, en kun je je de informatie meteen om gaan zetten in de praktijk, en word je je enorm bewust van de zaken waar je nu op vastloopt en waar je aan kunt gaan werken. Kortom: DOEN deze training. Als je er klaar voor bent om beslissingen te gaan nemen en de touwtjes in eigen handen te gaan nemen is dit de eerste stap die je nu moet gaan nemen!”

Brigit van der Heijden, www.jouwbusinessonline.com

Ik ben Sandra Raaijmakers en wist na 20 jaar in het internationale bedrijfsleven dat ik vrouwelijke ondernemers (to-be) wilde gaan helpen met het nemen van beslissingen. Hierbij zet ik mijn jarenlange leidinggevende ervaring in, kennis rondom het nemen van beslissingen en het proces van transformatie om van binnenuit veranderingen tot stand te brengen.

Ik ben ook moeder van Kalle en Stenn en getrouwd met Patrick. Familie en vrienden zijn erg belangrijk voor me, ik houd van muziek en gezelligheid en je kunt me wakker maken voor een lekker notenijsje ;-).