“Kortom: DOEN deze training”

“Sandra is echt goed in wat ze doet. Ze heeft ontzettend veel kennis op gebied van money mindset, gedachtenpatronen en het nemen van beslissingen. Allemaal zaken die ons, vaak onbewust, enorm in de weg kunnen staan. Ik ben best wel zelfverzekerd, maar op gebied van belemmerende gedachten en money mindset viel er nog veel winst te behalen. In deze video challenge geeft Sandra echt stof tot nadenken en praktische tips waar je direct mee aan de slag kunt. Sandra heeft een heerlijke down to earth manier van uitleggen, waardoor je ook echt bij de les blijft en de informatie meteen op kunt nemen. Je voelt haar zelfvertrouwen en energie door het scherm heen. Door middel van het werkboek word je ook meteen aangezet tot actie, en kun je je de informatie meteen om gaan zetten in de praktijk, en word je je enorm bewust van de zaken waar je nu op vastloopt en waar je aan kunt gaan werken. Kortom: DOEN deze training. Als je er klaar voor bent om beslissingen te gaan nemen en de touwtjes in eigen handen te gaan nemen is dit de eerste stap die je nu moet gaan nemen!”

Brigit van der Heijden, www.jouwbusinessonline.com

“Een waar cadeautje voor jezelf!”

“Wat een geluk dat ik het gratis 1-op-1 gesprek met Sandra aan mocht gaan! Door haar open en prettige manier van benadering en communiceren, werd de gesprekstof al snel naar een diepgaand level getild.Hierdoor werd ik vrijwel direct tot “anders denken” aangezet en uit mijn comfortzone gehaald. Sandra schroomt daarbij niet haar kennis van zaken met persoonlijke voorbeelden en ervaringen te illustreren en concretiseren.Een logische vervolgstap voor mij was het volgen van de video challenge “Beslissingen nemen je verder” waarmee een next level wordt bereikt van bewustwording en zelfonderzoek.Stap voor Stap begeleidt Sandra je hierin op een kalme en overtuigende manier. Sommige thema’s uit deze challenge waren echte eyeopeners voor mij waardoor ik waardevolle stappen heb kunnen maken. Zowel op persoonlijk als op zakelijk vlak.Kortom, gun jezelf deze uitdaging en leer van Sandra hoe jij je angsten kunt overstijgen en hoe jij met meer begrip naar jezelf en je onderneming gaat kijken. Een waar cadeautje voor jezelf!”

Jacqueline Dumoulin

“Ik ben het dubbel en dwars waard”

“Sandra heeft mij ontzettend goed geholpen met mijn money mindset. Ik merkte al een tijd dat ik zelf heel goed ben in investeren in mijzelf en mijn groei, maar dat ik het wel lastig vind om geld te vragen voor mijn diensten. Wij hebben samen naar mijn money mindset gekeken en hoe ik deze kan veranderen. Na het gesprek voelde ik meteen al dat ik de investering dubbel en dwars waard ben. Ook kijk ik niet meer naar mijn uur prijs, maar naar wat het mijn klanten oplevert om met mij aan de slag te gaan. Ik ga nu met veel meer vertrouwen een gesprek in en durf zonder problemen mijn prijs te benoemen. Dankjewel Sandra voor je hulp! ”

Iris Mulder, www.irismuldercoaching.nl.

“Ze laat je je op je gemak voelen”

“Ik had een zeer leuk maar ook bemoedigend gesprek met Sandra. Ze sloeg de juiste spijkers precies op de kop. Sommige dingen wist ik al wel maar die wist zij toch nog een keer aan te raken of via een andere manier te bekijken. Het gesprek was erg fijn. Niet te formeel en er wordt ook gelachen tussendoor. Ze laat je je op je gemak voelen en deelt ook voorbeelden uit haar eigen (werk)leven. Sandra is zeker een aanrader als je graag extra (hulp)handjes nodig hebt om door te gaan, als je ergens vastloopt of doelen niet durft te doen! Sandra, nogmaals super bedankt!”

Judith Nauta, www.judithonlineassistant.nl