Na 20 jaar in het internationale bedrijfsleven, kwam ik er in 2019 achter dat mijn passie ligt bij het helpen van andere mensen op het gebied van het nemen van beslissingen.

Als leidinggevende op het gebied van Customer Service en Credit Risk heb ik dit meer dan 10 jaar mogen doen. Het was een hele reis! Van broekie die ineens manager werd van haar collega’s en nog veel te leren had. Naar ervaren manager die het volle potentieel van teamleden uit kon laten komen, alleen helaas ook de moeilijke beslissingen heeft moeten maken tijdens reorganisaties of als iemand toch beter op zijn plek zou zijn in een andere rol.

In mijn laatste rol als Credit Risk Manager ben ik veelal bezig geweest met het begeleiden van mensen en afdelingen in het nemen van beslissingen. Naast de werkzaamheden met het team om geld te innen en kijken welke klanten een risico vormen, mocht ik ook een nieuwe filosofie uitrollen in Europa met betrekking tot beslissingen maken. Hieraan lag risico optimalisatie en economisch denken ten grondslag, dit betekende voor veel mensen een omslag van “beslissingen maken alsof het je eigen portemonnee is” naar “kijken wat kost het me, wat levert het me op, wat zijn de alternatieven en vooral ook verder kijken dan je neus lang is”. Dit was echt een mindsetshift voor velen, verandering van denken is niet makkelijk. Change management en transformatie was dus ook onderdeel van mijn skill set om mensen mee te krijgen in deze veranderingen.

Voorbeelden van beslissingen die ik begeleidde; welke klanten bedienen we wel en welke niet? Waar heeft het zin om wel tijd en energie in te stoppen en waarom? Waarom loopt een proces niet goed en hoe kunnen we dit veranderen? Gaan we zelf produceren of besteden we het uit?

Wat ik hier heel leuk en mooi aan vind, is dat het menselijke stuk van mindset en transformatie/ change management en het financiële stuk van economisch denken en risico optimalisatie, samen komen!

Ik heb dan ook vol vertrouwen voor deze nieuwe stap gekozen en ik blijf zonder angst beslissingen nemen door alle kennis die ik in de afgelopen 20 jaar heb opgedaan en toegepast.

Dit wens ik ook voor jou, zodat ook jij vol zelfvertrouwen beslissingen durft te nemen, waardoor je groeit als persoon en ondernemer, met winst in tijd, energie en geld tot gevolg!

Het is mijn missie om vrouwelijke ondernemers – en onderneemsters to be – vol zelfvertrouwen beslissingen te laten nemen, zodat zij kunnen groeien op gebieden als tijd, energie en geld!

Ik wil je laten zien dat je alleen buiten je comfortzone kunt groeien, dat beslissingen nemen leuk is en dat het niet erg is als een beslissing anders uitpakt.

Ik help je graag om te kijken hoe jouw gedachten je beïnvloeden en hoe je een krachtige mindset ontwikkeld. Daarnaast kan ik je tools geven om de – voor jou – meest optimale beslissingen te kunnen nemen. Deze manier van beslissingen nemen, gaat jou meer tijd, energie en geld opleveren!

Als jij heel eerlijk bent tegen jezelf, ben je dan blij met waar jij nu staat? Zie je jezelf al de komende 10, 20 of meer jaren op dezelfde manier doorgaan?

Als het antwoord hierop “NEE” is, kom in actie en deel jouw verhaal met mij!

 

Ik hoor graag jouw verhaal!