IN 10 BEWEZEN STAPPEN BESLISSINGEN NEMEN, VOOR MEER WINST IN TIJD, ENERGIE EN GELD! Inclusief opdrachten

Dit E-Book is het begin naar:

­čö╣Een andere (money) mindset
­čö╣Zelfvertrouwen in het nemen van beslissingen
­čö╣Extra energie om te doen wat je leuk vindt en waar je blij van wordt
­čö╣Meer tijd – voor jezelf of om aan/ in je bedrijf te werken
­čö╣Hoger inkomen en hogere winst, om nog meer mensen te helpen


Do something today that your future self will thank you for


Maak de opdrachten en weet dat je het stap voor stap mag doen. Er is geen goed of fout. Geef jezelf de tijd om hier goed over na te denken en te wennen aan het idee dat je uit je comfortzone gaat stappen en beslissingen gaat nemen vol zelfvertrouwen met als winst meer tijd, energie en geld.


Ik ben Sandra Raaijmakers en wist na 20 jaar in het internationale bedrijfsleven dat ik vrouwelijke ondernemers (to-be) wilde gaan helpen met het nemen van beslissingen. Hierbij zet ik mijn jarenlange leidinggevende ervaring in, kennis rondom het nemen van beslissingen en het proces van transformatie om van binnenuit veranderingen tot stand te brengen.

Wil je dat ik contact met je opneem naar aanleiding van het lezen van het E-Book, om samen te kijken hoe ik je verder kan helpen? Klik dan hier! Bel me, of vul het contact formulier in en dan neem ik binnen 24 uur contact met je op.