IN 10 BEWEZEN STAPPEN BESLISSINGEN NEMEN, VOOR MEER WINST IN TIJD, ENERGIE EN GELD!


Kom uit je comfortzone en neem die beslissing!

Je hebt wensen, dromen, doelen; toch is er iets wat je tegen houdt. Iets waardoor je niet uit je comfortzone durft te stappen en geen beslissingen durft te nemen. Ben je bang dat het mis kan gaan of bang voor wat anderen ervan vinden? Wat als je beslissing verkeerd uitpakt, of niet oplevert wat je had gehoopt?

Anderen praatten dat idee dat je vol enthousiasme deelde uit je hoofd, zagen het niet zitten, overtuigden je dat je het beter niet kunt doen. Waarom risico’s nemen?

Met andere woorden, het nemen van beslissingen is nog niet zo makkelijk. Je bent misschien zelfs ontmoedigd. Waar moet je beginnen om die dromen te gaan realiseren?

Toch voel je dat het tijd is voor verandering, je wilt die wensen bespreekbaar maken en je doelen behalen!

Heb jij toestemming van jezelf om beslissingen te nemen? Download dan mijn E-Book voor stap 1!

Na het lezen van het E-Book heb je de inzichten die jij nodig hebt om eerste stappen te zetten buiten je comfortzone. In kleine stappen kun jij tot grote beslissingen komen die je op lange termijn veel kunnen opleveren!


Do something today that your future self will thank you for


Dit E-Book is het begin naar:

🔹Een andere (money) mindset
🔹Zelfvertrouwen in het nemen van beslissingen
🔹Extra energie om te doen wat je leuk vindt en waar je blij van wordt
🔹Meer tijd – voor jezelf of om aan/ in je bedrijf te werken
🔹Hoger inkomen en hogere winst, om nog meer mensen te helpen

Maak de opdrachten en weet dat je het stap voor stap mag doen. Er is geen goed of fout. Geef jezelf de tijd om hier goed over na te denken en te wennen aan het idee dat je uit je comfortzone gaat stappen en beslissingen gaat nemen vol zelfvertrouwen met als winst meer tijd, energie en geld.


Ik ben Sandra Raaijmakers en wist na 20 jaar in het internationale bedrijfsleven dat ik vrouwelijke ondernemers (to-be) wilde gaan helpen met het nemen van beslissingen. Hierbij zet ik mijn jarenlange leidinggevende ervaring in, kennis rondom het nemen van beslissingen en het proces van transformatie om van binnenuit veranderingen tot stand te brengen.

Wil je dat ik contact met je opneem naar aanleiding van het lezen van het E-Book, om samen te kijken hoe ik je verder kan helpen? Klik dan hier! Bel me, of vul het contact formulier in en dan neem ik binnen 24 uur contact met je op.