De kickstart naar een onderneming die groeit door het nemen van beslissingen!

Herken jij jezelf hierin?

🔹Je bent gestart met ondernemen om anderen te helpen en voor meer vrijheid, zodat je meer tijd over hebt voor je gezin of vrienden

🔹Je hebt moeite om prioriteiten te stellen, er komt steeds zoveel op je af

🔹Je vindt het lastig om nee te zeggen en doet meer dan je hebt afgesproken

🔹Er komt niet voldoende geld binnen en je bent meer uren aan het werk dan gedacht

🔹Beslissingen nemen in wat te doen of veranderen vind je erg lastig

Ben jij je ervan bewust wat jouw comfortzone is, hoe die eruit ziet en waarom deze er zo uit ziet? Je hebt “overtuigingen” gecreëerd door invloed van ouders, vrienden en partners en deze vormen een groot deel van die comfortzone.

Deze overtuigingen houden jou op je plaats en zorgen ervoor dat je stil staat en niet verder groeit. Ze kunnen gaan over geld – je money mindset – of over je zelfvertrouwen, hoe je beslissingen neemt, dat je eerst aan een ander moet denken, dat je geen fouten mag maken etc. Dus als je alles hetzelfde blijft doen omdat het veilig voelt, ga jij je doelen niet behalen.


Wil jij graag beslissingen gaan nemen die ervoor zorgen dat jij je doelen behaalt en je onderneming gaat groeien? 


“Take risks

If you win you’ll be happy, if you lose you’ll be wise”


Aan het einde van deze crash course

🔹ben jij bewust van je overtuigingen en kun je deze stap voor stap aanpassen 
🔹weet jij aan wie je hulp/ inzicht kunt vragen
🔹kijk jij naar kosten EN opbrengsten 
🔹focus je op lang termijn, met bijbehorende beslissingen op de korte termijn
🔹zet je alternatieven op een rij en kies je wat het beste is voor jou
🔹kun je je aanbod bepalen om je doelen te behalen

Je hebt me een halve dag tot je beschikking op een locatie waar jij je prettig voelt* en we gaan in deze 4 uur kijken waar jij op vast loopt, welke beslissingen je te nemen hebt en hoe je vol zelfvertrouwen die beslissingen kunt gaan nemen. Dit gaat ervoor zorgen dat jouw business gaat groeien, en dat je winst gaat ervaren op vlakken van tijd, energie en geld!

Voel jij dat het tijd is voor actie? Wil jij verder groeien en af van de angst en twijfel rondom het nemen van beslissingen?

De investering voor een dagdeel op een plek waar jij je prettig voelt*, is €490 exclusief BTW

Je gaat hier je leven lang profijt van hebben en kunt het dagelijks toepassen! Zie ik je snel?

Bel me, of vul het contact formulier in en dan neem ik binnen 24 uur contact met je op.

* binnen 100 km vanaf Eindhoven zonder extra kosten

Ik ben Sandra Raaijmakers en wist na 20 jaar in het internationale bedrijfsleven dat ik vrouwelijke ondernemers (to-be) wilde gaan helpen met het nemen van beslissingen. Hierbij zet ik mijn jarenlange leidinggevende ervaring in, kennis rondom het nemen van beslissingen en het proces van transformatie om van binnenuit veranderingen tot stand te brengen.

Ik heb een nieuwe filosofie mogen uitrollen in Europa met betrekking tot beslissingen nemen, binnen het bedrijf waar ik 14 jaar werkzaam ben geweest. Hieraan lag risico optimalisatie en economisch denken ten grondslag. Dit betekende voor veel mensen een omslag van “beslissingen nemen alsof het je eigen portemonnee is” naar “kijken wat kost het me, wat levert het me op, wat zijn de alternatieven en vooral ook verder kijken dan je neus lang is”. 

Dit was echt een mindsetshift voor velen, verandering van denken is niet makkelijk. Change management en transformatie was dus ook onderdeel van mijn skill set om mensen mee te krijgen in deze veranderingen.

Ik ben trotse moeder van 2 jongens, Kalle en Stenn en getrouwd met Patrick. Ik kan niet zonder mijn familie en vrienden en houd van gezelligheid, muziek en voor notenijs kun je me wakker maken.