Je ontvangt binnen enkele minuten een email met het E-Book (kijk voor de zekerheid in je spam folder als je hem niet ontvangt)

Nu je wacht op de mail met het E-Book wil ik je graag verder helpen en aangezien je dit E-Book hebt gedownload, betekent dit waarschijnlijk dat je aan de slag wilt om met meer zelfvertrouwen beslissingen te gaan nemen!

Jij wilt graag groeien als persoon en ondernemer. Alleen heb je de tijd en energie niet om hier lang stil bij te blijven staan. Je weet ook niet goed hoe je nu het beste tot beslissingen komt.

Soms neem je een beslissing op basis van emotie, soms kun je er de vinger niet opleggen en weer een andere keer laat je je beïnvloeden door de mensen om je heen. Hierdoor neem je geen consistente beslissingen, is er geen duidelijke lijn in de uitkomst van de beslissingen en is er geen groei binnen je bedrijf.

Het is tijd om uit jouw comfortzone te komen, waardoor je je tijd anders gaat inzetten, je energie naar de juiste en leuke zaken gaat.

Dus mocht je toch nog dieper in willen gaan op de mindset & tools rondom het nemen van beslissingen en er niet al te veel tijd mee kwijt zijn; dan kun je aan de slag met de 5-daagse video challenge “Beslissingen nemen je verder”. 5 dagen lang ontvang je een video van ongeveer 15 minuten met een bijbehorend werkboek. 

We kijken gedurende deze 5 dagen onder andere naar jouw gedachtepatroon, bijvoorbeeld waarom je “ja” zegt tegen klanten die jou geen energie geven. Hoe je met gelduitgaven omgaat, waarom je bijvoorbeeld geen hulp vraagt van andere zzp’ers, niet durft te investeren en hoe je hier van een afstandje naar kunt kijken en de juiste beslissing kunt maken zodat jouw bedrijf kan gaan groeien.

Deze kennis kun je dan ook daadwerkelijk gaan toepassen in jouw dagelijkse beslissingen, waardoor je vol zelfvertrouwen beslissingen durft te nemen! Je komt sneller tot een beslissing en je kunt daar meteen de vruchten van plukken want je bedrijf gaat groeien! Dit gaat niemand je ooit afnemen.

Doe je dit niet, dan blijf je twijfelen en staan waar je nu staat. Zonder verandering bij jou, geen verandering in je situatie!

Deze is vanaf 1 november 2020 verkrijgbaar en kun je tot 23.59 uur op 31 oktober voor een Early Bird prijs bestellen van 35 exclusief BTW. Vanaf 1 november vervalt de Early Bird en is de Video Challenge 47 exclusief BTW.

Ik ben Sandra Raaijmakers en wist na 20 jaar in het internationale bedrijfsleven dat ik vrouwelijke ondernemers (to-be) wilde gaan helpen met het nemen van beslissingen. Hierbij zet ik mijn jarenlange leidinggevende ervaring in, kennis rondom het nemen van beslissingen en het proces van transformatie om van binnenuit veranderingen tot stand te brengen.

Ik ben ook moeder van Kalle en Stenn en getrouwd met Patrick. Familie en vrienden zijn erg belangrijk voor me, ik houd van muziek en gezelligheid en je kunt me wakker maken voor een lekker notenijsje ;-).