Vol zelfvertrouwen beslissingen nemen die jou en je bedrijf laten groeien!

Je bent al een tijdje bezig met je bedrijf, vol enthousiasme begonnen, alleen kom je niet verder. Je inkomsten zijn net (niet) genoeg, je begint zelfs te twijfelen of je wel door moet zetten. De meningen van de mensen om je heen helpen je ook niet vooruit. Je hebt hierdoor ja gezegd tegen klanten en opdrachten waar je je echt niet prettig bij voelt.

Hiervoor ben je niet gaan ondernemen! Je weet alleen niet meer hoe verder, welke beslissingen te nemen en hoe met al die negativiteit om te gaan. Wat nu?

Ben jij op zoek naar….

  1. Een krachtige mindset, zodat je vol zelfvertrouwen beslissingen durft te nemen?
  2. Een positieve associatie ten opzichte van geld?
  3. Tools die je kunt inzetten om tot een goede beslissing te komen?
  4. Doelen die je gaat behalen?
  5. Klanten die graag met jou werken en bereid zijn voor jouw expertise te betalen?
  6. Meer tijd, energie en geld?


” Don’t ever make decisions based on fear.

Make decisions based on possibility and upon what should happen”

Michelle Obama

In dit traject gaan we samen 2 maanden aan de slag om een ijzersterke mindset en skill set te ontwikkelen voor het maken van winstgevende beslissingen!

Daarnaast begeleid ik je in de beslissingen waar jij op dat moment klaar voor bent om te nemen. We zorgen dat je mindset je beslissingen ondersteunt en positief beïnvloedt, dat je je doelen helder hebt en we gaan de tools in de praktijk toepassen. Dit gaat zich uitbetalen in meer tijd voor de zaken die je belangrijk en leuk vindt, meer energie, de juiste klanten en er komt flow in je geldstroom!

Bel me, of vul het contact formulier in en dan neem ik binnen 24 uur contact met je op.

Hoe zien de 2 maanden eruit?

Je krijgt in totaal 8 modules die je wekelijks toegestuurd krijgt. Iedere module heeft opdrachten, zodat je ook daadwerkelijk in de actie stand komt en daarmee stappen gaat zetten richting jouw doel!

Tevens plannen we 5 zoom calls in van 1 uur, hier bespreken we onder andere de opdrachten, de beslissingen die je genomen en te nemen hebt, beslissingen die je hebt uitgesteld, waar je tegenaan loopt en gaan we nog dieper in op jouw (money) mindset.

Tussendoor kun je me emails sturen en zal ik steeds binnen 48 uur reageren en ook op deze manier coachen gedurende de volledige 2 maanden van het traject.

Hier heb je een leven lang plezier van, als onderneemster en ook als vrouw, moeder en vriendin! Daar tegenover staat een commitment van slechts 2 maanden en een investering van €1290 exclusief BTW

Je kunt kiezen voor een betaling in 1 keer of voor betaling in 3 termijnen van €450 exclusief BTW. Deze termijnen zijn voor de start, na 1 maand en aan het eind van het traject.

Dit traject is verkrijgbaar vanaf 1 januari 2021 en ik heb plek voor 5 klanten. Heb je vragen of wil je alvast een plek reserveren?

Bel me, of vul het contact formulier in en dan neem ik binnen 24 uur contact met je op.

Op dit traject zit een niet goed, geld terug garantie

Na 20 jaar in het internationale bedrijfsleven, kwam ik er in 2019 achter dat mijn passie ligt bij het helpen van andere mensen op het gebied van het nemen van beslissingen.

Als leidinggevende op het gebied van Customer Service en Credit Risk heb ik dit meer dan 10 jaar mogen doen.

In mijn laatste rol als Credit Risk Manager ben ik veelal bezig geweest met het begeleiden van mensen en afdelingen in het nemen van beslissingen. Naast de werkzaamheden met het team om geld te innen en kijken welke klanten een risico vormen, mocht ik ook een nieuwe filosofie uitrollen in Europa met betrekking tot beslissingen nemen. Hieraan lag risico optimalisatie en economisch denken ten grondslag. Dit betekende voor veel mensen een omslag van “beslissingen nemen alsof het je eigen portemonnee is” naar “kijken wat kost het me, wat levert het me op, wat zijn de alternatieven en vooral ook verder kijken dan je neus lang is”.

Dit was echt een mindsetshift voor velen, verandering van denken is niet makkelijk. Change management en transformatie was dus ook onderdeel van mijn skill set om mensen mee te krijgen in deze veranderingen.

Ik ben trotse moeder van 2 jongens, Kalle en Stenn en getrouwd met Patrick. Ik kan niet zonder mijn familie en vrienden en houd van gezelligheid, muziek en voor notenijs kun je me wakker maken 😋.