Samen met mij inventariseren wat jij nodig hebt om winstgevende beslissingen te kunnen nemen!

Herken jij dat; je wilt graag meer zelfvertrouwen in het nemen van beslissingen. Je twijfelt, vraagt anderen om hun mening en het vreet tijd en energie. Je kunt er uren van wakker liggen; wat als het mis gaat of wat als je uiteindelijk je rekeningen niet meer kunt betalen? Je haalt je allerlei verschrikkelijke scenario’s in je hoofd, dus je schuift zo’n beslissing het liefst helemaal voor je uit. 

Hierdoor blijf je staan waar je staat als ondernemer! Je wilt wel graag, alleen er is iets wat jou belemmert. Je weet echter niet waar het vandaan komt en hoe je dit kunt doorbreken. Is het je manier van denken, is het je omgeving, je money mindset? Heb je de tools niet om een goede afweging te maken en wat een beslissing je kan opleveren?


Wil jij weten waar je nu tegenaan loopt, wat jou belemmert om beslissingen te nemen, zodat je uiteindelijk vol vertrouwen beslissingen kunt nemen en daardoor gaat groeien op gebied van tijd, energie en geld?


“You cannot make progress without making decisions”

Jim Rohn

Wat is je doel van de te nemen beslissingen?
Wil je meer tijd, energie of geld? Vaak is het een drie eenheid; dus beslissingen nemen kan ook op alle vlakken tot winst leiden. Zie je de connectie en wat een beslissing je kan opleveren in plaats van alleen maar naar de kosten te kijken?

Wat levert het jou op om dit gesprek (±75 minuten) te voeren?

🔹inzicht in jouw belemmerende gedachten
🔹weten hoe belangrijk jouw money mindset is
🔹helderheid in jouw doelen en welke stappen en beslissingen je te nemen hebt
🔹inzicht in wat het jou kan opleveren als je een beslissing maakt

Dit gaat jou op de lange termijn helpen bij het nemen van beslissingen, met als gevolg waardevolle winst in tijd, energie en geld!

De investering die nodig is om een start te maken in het nemen van winstgevende beslissingen, is €147 exclusief BTW

Besluit jij om na deze call verder te gaan in het 1-op-1 groei traject, dan krijg je de investering van dit gesprek van me terug en telt dit als de eerste van de 5 zoom calls die als intake van het traject geldt.

Dit traject is vanaf 1 januari beschikbaar en er zijn slechts 5 plaatsen beschikbaar.

Wat zeggen de dames die ik al heb geholpen?

“Sandra heeft mij ontzettend goed geholpen met mijn money mindset. Ik merkte al een tijd dat ik zelf heel goed ben in investeren in mijzelf en mijn groei, maar dat ik het wel lastig vind om geld te vragen voor mijn diensten. Wij hebben samen naar mijn money mindset gekeken en hoe ik deze kan veranderen. Na het gesprek voelde ik meteen al dat ik de investering dubbel en dwars waard ben. Ook kijk ik niet meer naar mijn uur prijs, maar naar wat het mijn klanten oplevert om met mij aan de slag te gaan. Ik ga nu met veel meer vertrouwen een gesprek in en durf zonder problemen mijn prijs te benoemen. Dankjewel Sandra voor je hulp! ”

“Ik had een zeer leuk maar ook bemoedigend gesprek met Sandra. Ze sloeg de juiste spijkers precies op de kop. Sommige dingen wist ik al wel maar die wist zij toch nog een keer aan te raken of via een andere manier te bekijken. Het gesprek was erg fijn. Niet te formeel en er wordt ook gelachen tussendoor. Ze laat je je op je gemak voelen en deelt ook voorbeelden uit haar eigen (werk)leven. Sandra is zeker een aanrader als je graag extra (hulp)handjes nodig hebt om door te gaan, als je ergens vastloopt of doelen niet durft te doen! Sandra, nogmaals super bedankt!”

Wat een geluk dat ik het gratis 1-op-1 gesprek met Sandra aan mocht gaan! Door haar open en prettige manier van benadering en communiceren, werd de gesprekstof al snel naar een diepgaand level getild. Hierdoor werd ik vrijwel direct tot “anders denken” aangezet en uit mijn comfortzone gehaald. Sandra schroomt daarbij niet haar kennis van zaken met persoonlijke voorbeelden en ervaringen te illustreren en concretiseren. Een logische vervolgstap voor mij was dan ook het volgen van de video challenge “Beslissingen nemen je verder” Een waar cadeautje voor jezelf!

Iris Mulder, www.irismuldercoaching.nl

Judith Nauta, www.judithonlineassistant.nl

Jacqueline Dumoulin

Ik ben Sandra Raaijmakers en wist na 20 jaar in het internationale bedrijfsleven dat ik vrouwelijke ondernemers (to-be) wilde gaan helpen met het nemen van beslissingen. Hierbij zet ik mijn jarenlange leidinggevende ervaring in, kennis rondom het nemen van beslissingen en het proces van transformatie om van binnenuit veranderingen tot stand te brengen.

Ik heb een nieuwe filosofie mogen uitrollen in Europa met betrekking tot beslissingen nemen, binnen het bedrijf waar ik 14 jaar werkzaam ben geweest. Hieraan lag risico optimalisatie en economisch denken ten grondslag. Dit betekende voor veel mensen een omslag van “beslissingen nemen alsof het je eigen portemonnee is” naar “kijken wat kost het me, wat levert het me op, wat zijn de alternatieven en vooral ook verder kijken dan je neus lang is”. 

Ik ben trotse moeder van 2 jongens, Kalle en Stenn en getrouwd met Patrick. Ik kan niet zonder mijn familie en vrienden en houd van gezelligheid, muziek en voor notenijs kun je me wakker maken.